.

Kort presentasjon av oss

På bildet over ser du tre av oss på bryggekanten i Harstad - på en fin solskinnsdag. Vanligvis holder vi til i trivelige kontorlokaler i Seljestadveien, noen minutters spasertur fra Harstad sentrum. Vi er et lite byrå med 3 ansatte og har ca 80 små og mellomstore bedriftskunder. Til sammen har vi mange års erfaring og har kunder fra mange forskjelige bransjer. Vi er opptatt av kundene skal føle seg godt ivaretatt hos oss og sitter ikke klar med stoppeklokka for de som stikker innom for en kjapp prat eller en kopp kaffe.


Selv om vi er lokalisert i Harstad betyr det ikke at vi bare har lokale kunder. Selv om mesteparten kommer nettop fra Harstad og omegn så har vi flere kunder fra andre deler av landet. Med dagens skybaserte systemer, skannemuligheter og utveksling av informasjon på epost så kan man i teorien befinne seg hvor som helst i verden og få sendt over den informasjon som behøves for å få gjort jobben.


Vi benytter skybaserte PowerOffice som fagsystem. Dette betyr at vi kan gi våre kunder tilgang til å utføre enkelte oppgaver selv i systemet om de ønsker dette. For kunder med lite aktivitet/bilag kan vi tilby å føre i Mamut. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap som følger Finanstilsynets kvalitetskrav og leverer alle typer regnskaps- og rådgivningstjenester. Vi er også  medlem av Regnskap Norge, noe som gir deg som kunde trygghet i forhold til at vi får faglig påfyll hele tiden.


Synes du dette høres greit ut? Ikke nøl med å ta kontakt, vi står klar for å svare på de spørsmål du måtte ha.

Kontakt en av oss

Robert Waade

Autorisert regnskapsfører


robert@arctic-regnskap.no

tel: 40435760

Linda Åsli

Regnskapsfører


linda@arctic-regnskap.no

tel: 40435760

Lingxiao Zhan

Autorisert Regnskapsfører


ling@arctic-regnskap.no

tel: 40435760