Se hva som rører seg under overflaten!

Regnskapstjenester og lønn.


La oss bli din lokale regnskapspartner! Vi leverer økonomi- og regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter iulike bransjer. Vi har valgt å benytte skybasert regnskaps- og økonomisystem da dette gir kunden den mest effektive og beste oversikt. Dette gir deg muligheten til å logge deg inn i systemet (også via mobil) for å hente ut og å legge til informasjon. Er du mye på farten kan det være gøy og effektivt å kunne logge deg på når som helt for å oppdatere timer, sende inn bilag for reiseregningen eller fakturere kunder. 

Noen kunder har kanskje ikke behov for å benytte alle mulighetene systemet gir. Her blir vi enig om en fornuftig opplegg slik at regnskapet blir ivaretatt akkurat slik du ønsker. Et regnskap for et lite firma trenger ikke være komplisert eller koste mye penger. 


Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag! Ring oss gjerne på 40435760 eller send oss en mail på post@arctic-regnskap.no - hvis du synes det er lettere kan du godt bruke kontaktskjemaet som du finner i menyen oppe. Under ser du noen eksempler på tjenester som går inn under regnskapetsførsel.


 • Regnskapsførsel og lønn
 • Fakturering
 • Purring og inkasso
 • Rapportering
 • Remittering (betaling)
 • Årsregnskap og skattemelding
 • Hjelp til utfylling av lovpålagte skjemaØkonomisk rådgiving og andre tjenester.


I et marked preget av stadig tøffere konkurranse er det viktig å ha et bevisst forhold til økonomistyring. Det innebærer å iverksette tiltak som gjør at man får mer ut av ressursene man har til disposisjon og bruke økonomiske data til å fatte gode beslutninger. Våre regnskapsførere bistår med aktiviteter som styrker lønnsomheten og likviditeten. Når planene er klare etter grundige analyser, følger vi opp utviklingen fra måned til måned. Ingen har vel bedre forutsetning til dette enn din regnskapsfører. Noen eksempel på hva vi kan hjelpe deg med:

 • Budsjettering
 • Rapportering
 • Regnskapsanalyse
 • Finansieringsplaner
 • Restrukturering
 • Skatt
 • Ansettelser og oppsigelser
 • Informasjon om lover og regler

Kjøp og salg - etablering av firma mm. 


Arctic Regnskap tilbyr bistand og rådgivning i forbindelse med etablering av holdingstruktur, fusjoner og andre omstruktureringsprosesser. Vi har lang erfaring på området med omstruktureringer for små og mellomstore bedrifter i de fleste bransjer. En typisk omstrukturering vil være tilfeller hvor man ønsker å eie aksjer i et driftsselskap gjennom et holdingselskap, eller når man ønsker å etablere et skattekonsern for å kunne yte konsernbidrag.


Dersom du vurderer en omstrukturering vil det være vel anvendt tid og ressurser å benytte en rådgiver som sparringspartner. Hos oss får du en ryddig og oversiktlig anbefaling med en tydelig plan som illustrerer hvordan omstruktureringen kan gjennomføres. Her bestemmer du selv hvor mye vi skal involveres i prosessen. Trenger du hjelp til verdivurdering kan vi også bistå med dette.

Vi bistår gjerne også med enkle selskapsetablering og hjelper deg til å finne riktig selskapsform før du starter opp. Her har vi fastpris for etablering av aksjeselskap med kr. 2000 for hele prosessen (gebyr til Firmaregisteret kommer i tillegg). Vi består også med avvikling og oppløsning av selskaper.


Ta kontakt så ser vi helt uforpitende om dette er noe vi kan få til sammen.

Opprydding 


Mange velger i dag å forsøke å føre regnskapet selv. Bakteppet for dette er gjerne å spare penger, men mange synes også det er interessant å kunne ha muligheten for å gjøre dette.I dag er enkle regnskapsfprogrammer lett tilgjengelig og koster lite. Man ser daglig reklamer som sier "Spar penger - dropp regnskapsføreren og før regnskapet selv". 


Det vi gjerne opplever er at mange hopper på og tenker at man skal spare penger. Dessverre er det gjerne det motsatte som skjer. Vi mottar ofte henvendelser fra de som har prøvd dette og tilbakemeldingen er gjerne at dette fungerer ikke, at de mangler kunnskap til å kunne gjøre dette riktig, det går mye tid og ikke minst at man klarer ikke holde fristene for innsending av terminoppgaver o.l. Dette resulterer ofte i forsinkelsesgebyrer fra staten, store mangler i regnskapsarbeidet og andre ting som skaper unødvendig stress.


Er du kommet litt på etterskudd med regnskapet? Kommer det gebyrer eller tvangsmulkt fra det offentlige pga for sent innleverte oppgaver?  Føler du at du har fått gebyr som er urettferdig og trenger hjelp til å klage? Da er det på tide at du tar kontakt med oss! Vi hjelper deg med å få tingene på skinner igjen. Ta kontakt for en uforpliktende samtale så gir vi deg et estimat på hva det vil koste å få ajourført regnskapet. Det trenger ikke koste mye å få nattesøvnen tilbake!

Dette sier kundene våre!

Vi har brukt Arctic Regnskap som regnskapsbyrå over flere år og er kjempefornøyd med dem. Spesielt viktig for oss er at vi kan få hjelp med en del andre ting enn akkurat bare regnskap. For eksempel så har de hjulpet oss med både å lage ansettelsesavtaler og skrive brev til det offentlige. Hver måned får vi regnskapsrapport slik at vi  holder oss oppdatert om hvordan det går med drifta.


Ekrem Tokmak, Milano Restaurant